Over ons

Passie voor techniek

“Werk in de machinebouw” is het platform waar mensen met passie voor techniek elkaar vinden!
Op deze website maak je kennis met de mooiste machinebouwers van Nederland. Wat maken ze, welke vacatures hebben ze en wat zijn de ontwikkelingen. Ook vind je hier informatie over opleidingen, is er een event kalender en delen we nieuws vanuit de branche.

Duidelijk en overzichtelijk platform

Het platform is vooral bedoeld voor het delen van de vacatures en informatie over het bedrijf. Je vindt de machinebouwer bij jou in de buurt gemakkelijk en snel via het het overzicht op de kaart. Heb je een mooi bedrijf of vacature gevonden dan klik je zo door naar de vacaturepagina van het bedrijf. 

Zo simpel kan zijn!

‘Met dit Platform willen we de machinebouw meer gezicht geven, wij geloven in samenwerken en gaan graag voor alle machinebouwers in Nederland aan de slag!’

Plannen voor het platform

Het Platform “Werk in de machinebouw” is een samenwerking tussen Marinus Offermans (corporate recruiter) en Nico Houwaard (arbeidsmarktcommunicatie). Allebei veel ervaring in het begeleiden van technisch personeel en zoekend naar een efficiënte manier om bedrijven te helpen met hun personeelsvraagstuk. 

Schrijf je in voor het laatste nieuws per mail

Links
Service
In samenwerking met:

Voor en door machinebouwers

Vul je contact gegevens in en wij vertellen je op welke manier jij kunt meebouwen aan dit platform.

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur anders gewoon even een berichtje via WhatsApp.