Disclaimer

Disclaimer

In onze disclaimer vind je alle nodige juridische informatie.

Laatste wijziging 1 oktober  2022

werkindemachinebouw.nl, verleent je hierbij toegang tot de website www.werkindemachinebouw.nl en nodigt je van harte uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

werkindemachinebouw.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling aan je te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

werkindemachinebouw.nl spant zich in om de inhoud van de https://werkindemachinebouw.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op https://werkindemachinebouw.nl aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van werkindemachinebouw.nl.

In het bijzonder zijn eventuele prijzen op https://werkindemachinebouw.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op https://werkindemachinebouw.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan werkindemachinebouw.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij werkindemachinebouw.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van werkindemachinebouw.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke diensten anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Schrijf je in voor het laatste nieuws per mail

Links
Service
In samenwerking met:

Voor en door machinebouwers

Vul je contact gegevens in en wij vertellen je op welke manier jij kunt meebouwen aan dit platform.

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur anders gewoon even een berichtje via WhatsApp.