Akkodis Engineering

Bedrijf

Akkodis Engineering Rotterdam

Akkodis Engineering
IN HET KORT

Wil jij op verjaardagen trots kunnen vertellen dat je werkt aan immense zeevaartschepen, transformerende finishbogen, innoverende koekjesmachines, luxe jachten en duizelingwekkende achtbanen? Lees dan snel verder!

Zodra je als Engineer binnenstapt in één van onze Akkodis kantoren, word je omringd door technici. Met een team van bijna 50.000 collega’s verspreid over 30 landen, vind je bij ons een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring, grenzeloze doorgroeimogelijkheden en met name, persoonlijke aandacht voor jou als engineer én als persoon.

‘Kan niet, bestaat niet; het is simpelweg nog niet bedacht.’ Met deze instelling ga jij het verschil maken in de technische wereld. Dit doe je vanuit onze projectafdelingen of op locatie bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Elke dag maak jij met jouw werk het leven een stukje mooier en draag je bij aan spraakmakende technische ontwikkelingen!

Werken bij Akkodis Engineering

Van de Rotterdamse directheid en Overijsselse nuchterheid tot de Brabantse gezelligheid: er is voor ieder wat wils op onze kantoren verspreid door Nederland. Er heerst een open cultuur waar eerlijkheid, respect, betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staan. Een grote, internationale organisatie met een sterke lokale focus binnen de teams, maakt dat het beste van twee werelden samenkomt: grenzeloze mogelijkheden mét een persoonlijke aanpak. Samen maken we het ongelooflijke, mogelijk.

hier vind je ons

Actuele vacatures

Vacature

Hardware Engineer
Akkodis Engineering
Rotterdam
Akkodis 4

Vacature

Junior Engineer Machinebouw
Akkodis Engineering
Rotterdam
Akkodis Kantoor 2

Vacature

Engineer Machinebouw
Akkodis Engineering
Rotterdam
Akkodis 1

Staat jouw vacature er niet bij?

Ga naar onze website en stuur ons een open sollicitatie van jouw droombaan!

Schrijf je in voor het laatste nieuws per mail

Links
Service
In samenwerking met:

Voor en door machinebouwers

Vul je contact gegevens in en wij vertellen je op welke manier jij kunt meebouwen aan dit platform.

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur anders gewoon even een berichtje via WhatsApp.